De to familiene i Rwanda.

Agape-familien

Den store familien der 3048 barn tar vare på hverandre

Etter 3,5 år mottok vi nye bilder og videoer fra Jean Pierre fra Agape Family-skolekomplekset i Rwanda, som for øyeblikket gir husly for 3048 barn som er reddet fra gatene og sult.

Agape-bygninger

Komplekset har kapasitet til å huse 10 000 barn og består av 9 bygninger og landbruksland der mat dyrkes. De er hovedsakelig selvberget, med fasiliteter som en vanntank på 15 000 liter og 72 toaletter.

Hvordan det begynte

Kort tid etter en guddommelig forbindelse i desember 2017 begynte Jean Pierre å samle gatebarn. Innen 6 måneder ble Johans visjon virkelighet, og nå leder Jean Pierre Agape-familien, som har team som matlagingsteam og barnepass-team. Alle 3048 barn følger troen på Yahushua.

Ansvar

Johan, ansvarlig for Calling From Yahuah, har daglig kontakt med Jean Pierre og hjelper med rådgivning og veiledning. Jean Pierre blir av og til ansett som gal fordi han har viet livet sitt til disse barna.

Fremtidsplaner

Det er planer om å reise til Rwanda for å lage en dokumentar om Agape Family. Vennligst be for deres misjon.

 


Shalom-familien

200 barn kjærlig tatt inn i en trygg familie

Via Facebook brakte Yahuah Johan i 2018 i kontakt med Joseph, en mann med lidenskap for foreldreløse og gatebarn, som tydelig fremgår av hans fortid der foreldrene hans sørget for 7 barn. I 2018 inspirerte Den Hellige Ånd Johan til å grunnlegge Shalom Family, med Joseph som leder for 200 tidligere gatebarn.

Konseptet

Johan og Joseph opprettholder jevnlig kontakt via telefonen til Josephs nabo, ettersom grunnleggende internett er gratis i Rwanda. Shalom Family har et hus med jord der de dyrker mat, og de har sin egen vannforsyning, noe som gjør dem uavhengige av forurenset elvevann. Barna og Joseph hjelper andre i sitt samfunn og inviterer gatebarn til å bli med dem. Alle barnene følger troen på Yeshua, priser sin Frelser, og deres glede, til tross for deres få eiendeler, er inspirerende for Johan. Han understreker at vi i Vesten kan lære mye av dem.